In contact met Akkelien vind ik rust. Ze heeft geen oordeel en geeft me ruimte om mijn eigen lijf te volgen. Door zowel de Yoga Maan als de Magische Maancirkel brengt ze me dieper in mezelf. Ik ervaar direct meer rust en ontspanning. Ik vind mijn eigen helderheid terug.
Bedankt Akkelien!
Margot Peters

Al een lange tijd heb ik een burn out. Na veel te hebben geprobeerd heb ik een afspraak met Akkelien Medina gemaakt voor een aantal healingen.
Akkelien vertelde dat ze de energetische koorden had laten door snijden door de Engelen. Eerst merkte ik er niet zoveel van totdat ik bij bepaalde personen kwam waar ik anders moeite mee had en nu in mijn kracht bleef. Verder heb ik een aantal technieken geleerd om mijn energieveld te beschermen.
Ik ga nu bewuster met mijn energie om. Aard mezelf iedere dag en vraag de hulp van de Engelen en dat is geweldig!
Mijn reactie naar Akkelien toe: Waarom weet niet iedereen dit, dit is toch geweldig!
Ik ben rustiger en heb vertrouwen in de toekomst.
Margrieta Boersma
————-
Met YogaDanza kan ik mij innerlijk vrij voelen, kom ik in balans en in harmonie met mezelf. In de verbinding van lichaam, geest en ziel! De ritmische bewegingen op muziek geven mij energie.
Hieke
————-
De persoonlijke healing op afstand van Akkelien vond ik erg fijn. Vooraf legde ze mij de bedoeling uit in een telefoongesprek, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten en al mijn vragen kon stellen. Daarna kon ik een rustig plekje zoeken, comfortabel in mijn eigen huis. Sowieso was het voor mij al erg prettig om mezelf een rust moment te geven in een drukke week. Na afloop belde Akkelien me weer op en gaf ze me duidelijk terug wat ze had opgemerkt tijdens de healing. Haar feed-back was heel concreet en ik kon er gelijk mee uit de voeten. Ik volg haar liefdevolle advies nog elke dag op. Ik vind deze healing echt een aanrader.
Ellen

Persoonlijke healing op afstand.
Akkelien weet met haar prettige stem je een respectvol en goed advies te geven. Ze neemt echt de tijd voor je. Haar persoonlijke en integere aandacht zorgen voor eerlijke inzichten waar je werkelijk iets aan hebt.
Ingrid
———————–

Healingcircle.
Ik genoot van de veilige, rustige sfeer.

Ik voelde me heel welkom en veilig om te voelen, spreken en te ontspannen.

Ik vond het wel spannend, dit was de eerste keer voor mij. Heel prettig! Ik voelde me veilig en rustig.
Een bijzondere avond! Ik heb heel veel gevoeld. Een onbetaalbare ervaring.

Ik was veilig en geborgen en rustiger door de aanraking.