Je merkt dat je al een langere periode niet lekker in je lijf zit.
Wiebelig, onzeker, niet duidelijk welke richting op te gaan. Je voelt dat je vast zit in patronen die zich maar herhalen en je leven voelt zwaar.

Verlang je er naar om weer contact te hebben met de vreugdevolle jij?
Met de krachtige jij, de jij die keuzes durft en weet te maken?
Dan weet je, ik moet in actie komen.

Bij dit spiritueel coach traject maak je een innerlijke reis om weer in contact te komen met wie je in je werkelijk bent.
Los van alle angst, spanning en andere onrust. Je ware Zelf ontmoeten.
Je ware zelf is de gene die zin heeft in het leven, levensvreugde en liefde voelt en uitdraagt. Het leven vanuit een bewuste keuze leeft, drukte en uitdagingen aan wil en kan gaan.

Tijdens het traject gaan we uitzoeken wat jij nodig hebt om weer bij jezelf thuis te komen. Samen gaan we ontdekken hoe jij jouw talenten en mogelijkheden in kunt inzetten, zodat je weer in je kracht komt te staan en mee kunt bewegen op de stroom van jou leven. De onrust die je voelt gaan we ombuigen naar de krachtige, levenslustige en liefdevolle persoon die je in je kern bent.

De inhoud voor het werk wat er gedaan wordt tijdens het Spirituele coach traject is voor gekomen vanuit mijn eigen ervaringen.
In 5 consulten wordt er gewerkt met lichaamsbewustzijn (meditatie), energiewerk (healing/ Bars), innerlijke reizen en creativiteit. Verder laat ik me leiden door mijn intuïtie en werk ik samen met de spirituele wereld. Op deze manier maak je contact met je kern, je kracht en je levensvreugde.

In een traject van 5 consulten van gemiddeld 1.5 uur gaan we werken aan wat er voor jou nodig is zodat je daarna met gemak de volgende stappen in je leven kunt zetten.

De investering in jezelf is € 495.- incl. BTW
Wordt het Spiritueel coach traject door het bedrijf betaald is het excl. BTW
Inbegrepen:
Persoonlijk uitgebreid Zelf Zorgplan om ter ondersteuning thuis mee verder te gaan.
Edelsteen die het proces ondersteund gratis.
Overige materialen die in het moment nodig zijn.

Aanmelden voor het traject gaat via het contact formulier te vinden onder button contact.
Ik neem dan contact op voor het maken van een afspraak.