Het is mogelijk om een persoonlijke healing te ontvangen in je eigen huis. Veilig in je vertrouwende omgeving. Een healing ontvangen op afstand werk net zo effectief als een healing ontvangen in mijn praktijkruimte.

Healing staat voor ‘heling’ of ‘Heel worden’.
Ons energieveld reageert op de buitenwereld. Omdat de buitenwereld soms best intens kan zijn kunnen er blokkades ontstaan in het energieveld. Energie kan dan niet meer doorstromen en er ontstaan lichamelijke en emotionele klachten.

Door een energetische behandeling( healing) worden blokkades opgelost op lichamelijk, emotioneel en geestelijk gebied. Door de healing wordt ook het zelfherstellend vermogen, wat in iedereen aanwezig is, geactiveerd en het energiesysteem wordt weer in balans gebracht. Zo ontstaat heling en ontspanning.

Tijdens een healing op afstand stem ik op jou af , en werk ik met jouw energieveld.
Dat er een fysieke afstand tussen ons is dat heeft geen enkele invloed op de healing en doet niet af aan de behandeling. Doordat ik toestemming krijg om jou te behandelen kan ik afstemmen op jouw energieveld en gaat de energiestroom vanzelf.

Hoe werkt het?
Je maakt een afspraak met mij voor een consult.
We hebben een paar x over en weer mailcontact en je ontvangt praktische informatie over de healing.
Op het afgesproken tijdstip bel ik jou.
Dan bespreken we hoe het met je gaat en stem ik af op jouw energieveld.
Je neemt plaats op een voor jou rustige plek, waar je ongestoord de healing kunt ontvangen.
Na de healing zal ik nogmaals bellen en bespreken we de behandeling.
Het effect van een healing is vaak direct voelbaar, maar kan zich ook op een later tijdstip voordoen. Bij ernstig verstoorde energievelden is het soms noodzakelijk om meerdere healingsessies te doorlopen voor een volledig en blijvend resultaat. Dit is sterk afhankelijk van ieders persoonlijke situatie en zal tijdens het intake- en nabeschouwinggesprek worden besproken.

De investering in jezelf is € 60,- (per healingsessie), welke vooraf dient te worden betaald.
Als de betaling ontvangen is vindt de healing plaatst op het afgesproken moment.

Consult aanvragen gaat via het contactformulier
NB een healing is geen vervanging voor een behandeling van een arts of specialist. Je draagt ten te allen tijde zelf verantwoordelijk om mee te doen aan een consult.

Enkele Reacties
Ellen:
De persoonlijke healing op afstand van Akkelien vond ik erg fijn. Vooraf legde ze mij de bedoeling uit in een telefoongesprek, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten en al mijn vragen kon stellen. Daarna kon ik een rustig plekje zoeken, comfortabel in mijn eigen huis. Sowieso was het voor mij al erg prettig om mezelf een rust moment te geven in een drukke week. Na afloop belde Akkelien me weer op en gaf ze me duidelijk terug wat ze had opgemerkt tijdens de healing. Haar feed-back was heel concreet en ik kon er gelijk mee uit de voeten. Ik volg haar liefdevolle advies nog elke dag op. Ik vind deze healing echt een aanrader.

Ingrid:
Akkelien weet met haar prettige stem je een respectvol en goed advies te geven. Ze neemt echt de tijd voor je. Haar persoonlijke en integere aandacht zorgen voor eerlijke inzichten waar je werkelijk iets aan hebt.