Als hoogsensitief persoon voelde Akkelien Medina tot in haar twintiger jaren een roep in haar die maar ongehoord bleef. Ze zocht er onbewust iedere keer weer naar totdat ze in contact kwam met de School van Praktische filosofie en spiritualiteit. Daar voelde ze intuïtief dat spiritualiteit, gelijkgestemde mensen, één zijn met het lichaam, de Ziel en het leven de roep was waar ze zo naar verlangde.

Ze besloot te starten met de yoga docenten opleiding want ze voelde dat ze ontspanning en bewustwording wilde doorgeven aan haar medemens. Ze contact leren maken met het lichaam en zo ontspanning creëren.
Dan pas is er ‘Heelheid’ en ‘Hier en Nu zijn’ te ervaren, is haar ervaring.

Haar reis ging verder naar diverse opleidingen en workshops over lichaams en energiewerk. Ze voelde steeds meer hoe waardevol het is om via deze weg tot ontspanning te komen, jezelf te ontmoeten en één te worden met het leven.

Inmiddels begeleid ze vanuit haar bedrijf Akkelien Medina al 10 jaar mensen individueel en in groepen om contact te maken met het lichaam en het energie veld. Ze is gespecialiseerd in o.a. Yoga, Meditatie, Maanmagie en laat zich leiden door de Natuurwetten.

Akkelien Medina reist graag een stukje met jou mee op jouw levensreis om je via ‘de magie van lichaam en energie’ in contact te brengen met jouw ‘Heelheid’ en die te omarmen.

Namaste!
Akkelien Medina

IMG_2451