Vanaf 29 oktober, rond het Keltische nieuwe jaar gaan we starten met een nieuwe te vormen groep voor de Magische Maancirkel. Een jaar, 13 manen lang verbinden we ons met onszelf, elkaar en de maan.
Dit is de start van de 2e jaargang.

We volgen het ritme van de maan en ervaren daarin ons eigen ritme.
Hoe kun je de energie van de maan inzetten om het voor jou zo magische waardevolle leven te creëren, waar je zo naar verlangt?
De maan brengt ons in contact met vrouwelijkheid, intuïtie, verandering, ontvankelijkheid, onderbewustzijn en nog veel meer.

Door van maan tot maan te verbinden, te kijken en te voelen, ervaren we bewust de cyclus van het leven in kracht en energie.
Hoe gaaf is het om met de energie van de maan te werken en zo bewust jouw leven vorm te geven, zodat je dromen en hartsverlangen wakker worden en magie kan gaan stromen.

De Magische Maancikel brengt vanuit een veilige ruimte, meditatie en intuïtieve oefeningen.
Ook zijn er deelrondes zodat we onze ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen in ons eigen proces.

Rond nieuwe maan komen we 13 manen lang met een vaste groep mannen en vrouwen bij elkaar. Je gaat dus een committent aan met jezelf en de groep om zo de mogelijkheid te creëren te verdiepen, te delen en te helen.
Zo zetten we onze droom, hartsverlangen en onszelf neer en kijken we wat er speelt en zich ontvouwt door de cyclus van 13 manen.

De Magische Maancirkels zijn rond nieuwe maan op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij mij in de praktijkruimte te Opeinde.
We starten met een nieuwe Magische maan cirkel op dinsdagavond 29 oktober.

Welkom bij de Magische Maancirkel!
IMG_2412