Jaar training Magische Maancirkel
Vanaf 29 oktober, rond het Keltische nieuwe jaar gaan we starten met een nieuwe te vormen groep voor de Magische Maancirkel. Een jaar, 13 manen lang verbinden we ons met onszelf, elkaar en de maan.
Dit is de start van de 2e jaargang.

We volgen het ritme van de maan en ervaren daarin ons eigen ritme.
Hoe kun je de energie van de maan inzetten om het voor jou zo magische waardevolle leven te creëren, waar je zo naar verlangt?
De maan brengt ons in contact met vrouwelijkheid, intuïtie, verandering, ontvankelijkheid, onderbewustzijn en nog veel meer.

Door van maan tot maan te verbinden, te kijken en te voelen, ervaren we bewust de cyclus van het leven in kracht en energie.
Hoe gaaf is het om met de energie van de maan te werken en zo bewust jouw leven vorm te geven, zodat je dromen en hartsverlangen wakker worden en magie kan gaan stromen.

De Magische Maancikel brengt vanuit een veilige ruimte, meditatie en intuïtieve oefeningen en rituelen.
Ook zijn er deelrondes zodat we onze ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen in ons eigen proces.

Rond nieuwe maan komen we 13 manen lang met een vaste groep mannen en vrouwen bij elkaar. Je gaat dus een committent aan met jezelf en de groep om zo de mogelijkheid te creëren te verdiepen, te delen en te helen.
Zo zetten we onze droom, hartsverlangen en onszelf neer en kijken we wat er speelt en zich ontvouwt door de cyclus van 13 manen.

De Jaartraining Magische Maancirkel is rond nieuwe maan op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Leeuwarden.
We zijn inmiddels gestart. Heb je interesse om bij ons aan te sluiten? Neem dan contact op en dan kunnen we in een voor gesprek kijken of we bij elkaar passen en wat de mogelijkheden zijn.
De investering in jezelf voor deze jaartraining is € 249.-in overleg kan dit in 2 gedeelten worden betaald.
Bij aanmelding krijg je korting op andere maan activiteiten die Akkelien Medina organiseert zoals de Volle maangroep die start in november en de 3 maanworkshops die in 2020 op de planning staan.

Welkom bij de Magische Maancirkel!


Volle Maan meditatiegroep

Deze Volle Maan groep komt in het jaarwiel 13 volle manen bij elkaar.
Het doet ontzettend veel met je als je gaat leven op het ritme van de maan. Iedere maan heeft haar eigen energie en thema. Dat thema wordt verwerkt in de meditatie en daarna is er ruimte om in de deelcirkel onze ervaringen te bespreken.

Je gaat bij de eerste bijeenkomst een intentie zetten om tijdens dit jaarwiel van 13 manen aan te werken. Zo zetten we ons hartsverlangen en onszelf neer en kijken we wat er speelt en zich ontvouwt door de cyclus van 13 manen.

Deze meditatiegroep is voor mannen en vrouwen om zo de kracht van Yin en Jang (het mannelijke en het vrouwelijke) te versterken. De groep heeft maximaal 7 deelnemers.
Rond Volle maan komen we 13 manen lang met een vaste groep mannen en vrouwen bij elkaar. Je gaat dus een committent aan met jezelf en de groep om zo de mogelijkheid te creëren om te verdiepen, te delen en te helen.
Ik nodig jou van harte uit om de magie van het ritme van de maan te volgen en de maan uit te nodigen in jouw leven.

Iedere dinsdagavond, vanaf 2020 rond Volle Maan bij mij in Leeuwarden van 19.30 tot 21.00 uur.
De investering in jezelf is € 160.- in overleg kan dit in 2 gedeelten worden betaald.
Bij aanmelding krijg je korting op andere maan activiteiten die Akkelien Medina organiseert zoals de jaartraining Magische Maancirkel en de 3 maanworkshops die in 2020 op de planning staan.

Welkom bij de Volle Maan meditatie groep.

Aanmelden voor de magische Maancirkel of Volle Maan meditatie groep gaat via het contactformulier.