Voor rust en ruimte in je hoofd en in je leven

Wat zijn de Bars?
De Bars van Access Consciousness zijn 32 energetische punten op het hoofd.
Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patronen opgeslagen. Door deze punten zacht aan te raken ontladen de bars en ontstaat er ontspanning. Zo zullen deze patronen worden opgeruimd in alle tijd en ruimte.

Je kunt de Bars zien als de harde schijf van je computer die door deze zorgzame en ontspannen behandeling wordt gereset. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, heldere gewaarwording.
Dit geeft ontspanning, ruimte en vergroot je bewustzijn waardoor je vanuit een ander gezichtspunt je leven gaat bekijken en ontdekt dat er veel meer mogelijkheden in liggen dan je had kunnen bedenken. Je hele Zijn wordt geopend om te gaan ontvangen en ervaren vanuit het ‘Weten’.

Iedere Bar staat in verbinding met het aspect en gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is. Bij voorbeeld: Alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar of over relaties in de relatie”Bar”.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

De behandeling
In een fijne ontspannen ruimte gaan we eerst een kop thee drinken en kennismaken.
Dan nodig ik je uit om te komen liggen op de behandeltafel met je kleren aan en dek ik je liefdevol toe. Als je comfortabel ligt beginnen we met de behandeling.

Mijn handen zullen je hoofd op een hele zachte manier aanraken.
Zo ontladen de Bars en gaat energie weer stromen.

Je hoeft niks te zeggen. Je mag je helemaal over geven aan het nu en met wat daar in is.

Tijdens de Bars behandeling raak je in een diepe ontspanning en af en toe ervaar je dat je weer wat terug komt, wakker en helder bent. Je kunt diverse sensaties ervaren en deze mogen er helemaal zijn. Ik zal je waar nodig er door heen begeleiden.
Meestal is er een diepe ontspanning omdat de hersenactiviteit worden vertraagd. Hierdoor ontstaat het effect als een monnik die mediteert. Hoe fijn is dat?

Na de behandeling is er ruimte voor een nabespreking met een kop thee en ga je daarna met een nieuw gewaarzijn weer naar buiten en mag je van jezelf “leren ontvangen”.

Investering in jezelf € 75.-

Healing sessie
Je fysiek lichaam heeft een aura/energieveld om zich heen. Jouw beschermingsveld. Je kunt het vergelijken met de dampkring om de aarde. Je aura wordt de hele dag door belast met van alles wat er van buiten af naar binnen komt. Denk aan wat er tegen je wordt gezegd, persoonlijk maar ook via social media, tv, en vergeet ook niet de sferen die andere mensen uitstralen.
Alles is energie, wij zijn sponzen en zonder dat we het in de gaten hebben komt alles bij ons binnen. Daarbij ervaart iedereen zijn of haar eigen drama van het leven en als deze ballast niet wordt verwerkt en los gelaten ontstaan blokkades in de doorstroom van jouw levensenergie. Dat geeft spanning en andere onrust. Het is van groot belang dat je energieveld regelmatig gereinigd wordt. Het reinigen en opladen van jouw energieveld kan door een healing sessie.

Tijdens deze behandeling lig je geheel gekleed op de behandeltafel.
In afstemming op jouw energieveld laat ik me leiden in wat er mag gebeuren.
Er wordt gewerkt aan gronden, het contact maken met je lichaam, het loslaten van blokkades en afsluitend het in balans brengen van de stroming energie in jouw energieveld.
Er is een kort voorgesprek en na de healing kom je rustig bij met een kopje thee en kunnen we kijken wat de vervolg stappen zijn.

Investering in jezelf € 60,-
download